Несподівана вагітність сестри завадила мені отримати квартиру

Нещодавно я одружився з чудовою жінкою Оленою. Я її дуже любив і вона мене також. Відгуляли весілля і стали жити у її батьків. Звичайно ми хотіли окремо жити, але грошей, щоб купити нове житло в нас не було, а орендувати було досить дорого.

Ми з дружиною із не дуже багатих сімей, тому отримати багато грошей в подарунок на весілля від батьків не очікували. Але напередодні свята не стало мого дідуся, тому мама сказала, що його квартиру віддасть нам. Тоді це була дуже радісна новина, але поки готувались усі документи, ми мусили жити із батьками Олени.

У мене також була сестра Марина, вона молодша на 4 роки, жила в університетському гуртожитку у сусідньому місті. З батьками вона дуже рідко спілкувалась, не мала з ними настільки тісного зв’язку як я, на моє весілля також не з’явилась, бо сказала, що у неї екзамени.

І ось, коли документи на квартиру вже були готові, і ми з Оленою вже збирали речі та готувались до переїзду, трапилось дещо неочікуване. Ми як раз були тоді вдома у моїх батьків, коли моя сестра Марина явилась додому без попередження з великим животом, вона була вагітною.

Ми усі були шоковані, бо, очевидно, що вже був досить великий термін вагітності. Вона сказала, що не знає хто батько і просила залишитись тут. Та коли дізналась, що я буду мати квартиру дідуся, то сказала, що також претендує на неї. Мої батьки не знали, що їм робити, але хотіли налагодити відносини з Мариною, тому віддали квартиру їй, а ми з дружиною зараз не знаємо як далі жити.

Оцініть статтю
Несподівана вагітність сестри завадила мені отримати квартиру