Чоловік вирішив, що йому зраджує власна дружина

Я одружився з Анною два роки тому, ще до весілля ми жили декілька місяців у квартирі, яку подарували мені батьки, вона була не великою, але затишною.

Звичайно, ми планували дітей, але тоді потрібні були гроші, як такого заробітку у нас не було, тому я вирішив знайти іншу, більш оплачувану роботу. Один мій знайомий запропонував мені вакансію далекобійника, права на цю категорію у мене були, тому я вирішив погодитись, адже кошти там обіцяли хороші.

Була лише одна проблема, мені постійно доводилось днями не бувати вдома і я думав, що моя дружина такому не зрадіє. Так, спочатку вона засумувала, бо не хотіла втрачати мене на декілька днів, але розуміла для кого і для чого я це роблю.

Перші місяці усе було чудово, але згодом я почав помічати дивні речі. Свою квартиру я добре знаю і часто бачив таке, що хтось користувався моїми парфумами чи брав мої капці. Деякі свої речі я постійно помічав у пральній машині, хоча не міг їх забруднити, бо був не вдома. Тому я почав підозрювати, що поки мене немає, моя дружина водить чоловіків у нашу квартиру.

Я порадився із друзями, але вони не підтримали мою думку, бо сказали, що знають, мою Анну і вона точно не буде мені зраджувати. Але ця думка мене й досі не покидала, адже усе схилялось до того, що у квартирі є ще один чоловік.
Я перевіряв телефон і ноутбук дружини, але там зовсім нічого не було: ні листувань, ні фото, ні повідомлень. Весь цей час не находив собі місця, думаючи про те, що вона мені зраджує.

Не залишалось жодного варіанту, тому я придумав геніальний план. Перед черговим моїм від’їздом, я сказав Анні, що приїду у вівторок вночі, а сам мав приїхати у понеділок, тоді я й зміг би побачити, хто ж господарює з моєю жінкою, на моїй території. Це було не зовсім чесний і хороший вчинок, але по-іншому вчинити я не міг, тому слідував плану.

І ось коли настав цей день, я спеціально вибрав вечірній час і тихенько відкрив вхідні двері, зайшовши у коридор, я почув сміх на кухні, тоді я одразу подумав, що мав рацію, бо було відчуття, ніби там дійсно сидять закохані люди.

Але там сидів брат Анни із якоюсь незрозумілою дівчиною, а дружини вдома не було. Подзвонивши їй, відразу приїхала і разом із братом все розповіла. Виявляється, Анна давала йому квартиру, щоб водити туди дівчат, а він їй за це платив.

Я зрадів, що вона мені не зраджує, але погано було те, що дружина навіть не порадилась зі мною, тому все одно мені було неприємно.

Оцініть статтю
Чоловік вирішив, що йому зраджує власна дружина