Я не спілкувався зі своєю сестрою дуже довго, через її чоловіка

Мені скоро вже буде 80 років. Зараз живу я один на дачі за містом, у мене є син, який вже зовсім дорослий та живе у столиці із дружиною. Я маю хорошу пенсію та великий город, так і живу вже декілька років, мене усе влаштовує.

Одного разу мені моя сестра Іванка відправила лист поштою, я був дуже наляканий, адже ми з нею не спілкувались вже більше 40-ка років, бо колись між нами вийшло велике непорозуміння.

Колись давно ми жили зі своїми сім’ями у місті, у мене була вагітна дружина, а сестра вже мала донечку та чоловіка. ЇЇ обранець мені ніколи не подобався, він не був відповідальною людиною, не розумів ніколи, як моя сестра могла вийти заміж за такого чоловіка. Але я не ніколи не вмішувався у їх справи, адже вона його любила, ось і заважати їм не став.

І ось моя дружина вже народила дитину, і оскільки це був перший наш досвід у батьківстві, я попросив сестру допомогти нам. Ми жили далеко, тому Іванку привозив до нас її чоловік на авто. Я постійно був на роботі, тому не міг допомогти з дитиною.

Але одного разу, коли я повертався ввечері додому, побачив свою кохану всю в сльозах, я був схвильований і почав розпитувати, що ж трапилось. Вона тоді мені розповіла як той чоловік сестри моєї до неї ліз і намагався поцілувати, поки Іванка з дитиною няньчилась. Я просто не міг сказати ні слова й одразу поїхав до них додому.

Я не хотів скандалу, тому розповів сестрі усе наодинці, щоб її чоловік Сергій не чув. І знаєте що, тоді вона просто посміялась. Я нічого не зрозумів, а Іванка додала, що такого і бути не може, мовляв, її чоловік любить тільки її, а моя дружина, за її словами, точно не та, до кого він би ліз цілуватись.

Я розізлився і пішов, вирішив для себе, що спілкуватись з ними більше не хочу. Але через кілька днів, повертаючись з роботи, побачив її чоловіка біля під’їзду у декількох кварталах від нашого дому, там він цілувався з якоюсь пасією. Тоді я подзвонив сестрі й розказав, що бачив як їй знову зраджують. Тоді вона також не повірила, але й до того ж стільки всього мені наговорила, мовляв, я її міцну сім’ю хочу зруйнувати.

У той момент я для себе вирішив, що не буду йти на компроміс, від тоді ми не спілкувались дуже довго, і тут ось приходить лист, де вона пише, що була не права. Чоловік той її кинув і пішов до іншої вже дуже давно, а мені вона не казала про це, бо боялась осуду, а зараз запрошує в гості.

Оцініть статтю
Я не спілкувався зі своєю сестрою дуже довго, через її чоловіка