Собака, яка отримала другий шанс на щасливе життя, після недбалості господарів

Собака, у якої на боці була гігантська пухлина, зараз має цілком нове життя завдяки її відданим рятувальникам та ветеринарній клініці. Домашнього улюбленця, на ім’я Хетті передали в притулок Техасу для евтаназії, її безсердечні власники, які дозволили пухлині рости протягом 2 років, нічого не роблячи.

Вона привернула увагу собачих рятувальників Далласа, які описали Хетті як “можливо, найважчого домашнього улюбленця, якого ми взяли”. Собаку негайно відвезли до лікарки Каррі, яка зауважила, що ніколи раніше не бачила такої пухлини на такій досить маленькій тварині. “Dallas Dog RRR” порівняв пухлину з кулькою для боулінгу!

Докторка Каррі зазначила, що Хетті перебувала в неврівноваженому стані через пухлину, що обтяжувала її. Вона також сказала, коли собака лежала на пухлині, здавалось, ніби вона лежить на кріслі-мішку.

Докторка була схвильована перед операцією Хетті. Після того, як Хетті видалили усе непотрібне з її організму, вона стала схожа на зовсім нову собаку! Пухлина, до речі, була 15 фунтів!

Подальше одужання Хетті не пройшло ідеально, але вона пережила його і тепер чекає на нових чудових господарів.
Собака не здається та чекає поки хтось забере її у люблячі руки!

Хетті була майже евтаназована через недбалість її попереднього власника. Але, на щастя, її порятунок має щасливий кінець!

Оцініть статтю
Собака, яка отримала другий шанс на щасливе життя, після недбалості господарів