Сестра на все літо залишає мені племінників, яких я маю повністю забезпечити!

У мене є молодша сестра Оля, з нею ми все життя разом, адже наших батьків рано не стало. Тому для неї я замінила маму. Все життя намагалась дати їй все, тому постійно працювала на багатьох роботах, щоб забезпечити нас двох.

Зараз вона має свою сім’ю і двох дітей, чоловік в неї такий собі, але це її вибір. Я переїхала зі свого рідного міста вже дуже давно та відкрила сезонний бізнес в Одесі: здаю житло відпочивальникам. Сестрі допомагаю фінансово, коли вона просить, все ж в них не багато грошей, тому я все розумію.

Але коли їх діти трохи підросли, вона їх постійно почала відправляти до мене в Одесу на все літо. Перший раз я ще не була проти, але коли це вже стало традицією, то стало трохи набридати. І проблема не в тому, що я не люблю своїх племінників, навпаки тільки рада їх бачити, але усе літо вони живуть повністю моїм коштом.

Навіть літній одяг купую їм я, бо сестра зазвичай привозить їх навіть без валізи з запасними речами. Мені це почало дуже сильно набридати, адже мало того, що я не можу спокійно роботою зайнятись, так ще й більшу частину літнього заробітку витрачаю на сім’ю Олі, бо крім безплатних літніх кані кулів дітям, я ще і їй маю якось фінансово допомогти, бо ж зарплатні маленькі.

Моє терпіння не витримало, тоді я зателефонувала сестрі й сказала, що я не проти, щоб їх діти приїздили до мене на все літо, але забезпечувати я їх не збираюсь!

— Або відправляй мені гроші для дітей, або взагалі не привозь! – Сказала я.

Після цієї розмови сестра зі мною не спілкується вже пів року! Скоро літо, не думаю, що вона відправить племінників до мене знову, тому хоч цей сезон відпочину від метушні!

Оцініть статтю
Сестра на все літо залишає мені племінників, яких я маю повністю забезпечити!