Перші кадри новонароджених черепах-довгожителів

Африканська черепаха відома у світі як одна з тварин-довгожителів. Для них немає нічого незвичайного в тому, щоб прожити більше століття. Насправді їх тривалість життя становить близько 50-150 років. Однак були повідомлення про черепаху, яка прожила набагато довше.

Отже, уявіть собі 150-річну матір, проводячи час зі своїми новонародженими дітьми, хіба це не щось неймовірно миле? Переконайтеся у цьому, переглянувши фото черепашачого життя, які зробив професійний фотограф!

Зоопарк «Nyiregyhaza Animal Park» в Угорщині прийняв вісім маленьких черепахових малюків, які росли у яйцях 115 днів. Їх вага складала близько 0,05 фунтів, а розмір – 0,18 фута в довжину, ці діти в 10 разів менші за свою матір. Вони є першими з виду, що народилися в зоопарку.

Коли малюки з радістю сиділи на своїй матері, гріючись на палкому сонці, Аттіла Балаз, фотограф дикої природи, скористався можливістю і схопив деякі чарівні кадри черепашенят! Тільки погляньте на це:

Африканська черепаха за величиною є третім видом черепах у світі. Народжені в пустелі Сахара, що в Африці, вони можуть важити до 175-180 фунтів.

Якщо вам недостатньо цих милих фото, перегляньте це дивовижне відео новонародженої черепашки, яка робить свій перший подих:

 

Оцініть статтю
Перші кадри новонароджених черепах-довгожителів