Моя мама не хоче залишатись одна і тримає мене біля себе все життя

Моя мама вже досить стара жінка, живе у своєму рідному селі усе своє життя. Нас у сім’ї четверо, і коли усі мої старіші брати й сестри познаходили свої сім’ї й стали жити окремо, то я до останнього не міг виїхати з рідного дому.

Вчився я у місцевій школі, згодом вступив до університету у сусідньому місті, звичайно я хотів у столицю, як і всі мої брати та сестри, мене навіть туди прийняли, але моя мама плакала і просила не їхати далеко від неї, бо вона не хоче бути одна. Я й послухав.

Оскільки наше село було зовсім не далеко від міста, всього 30 хвилин автобусом, то мама також благала не жити в гуртожитку, а залишитись вдома, я так і зробив. Згодом, на останньому курсі університету, познайомився із чудовою дівчиною Ольгою. Я одразу закохався і ми почали зустрічатись.

Через декілька років ми вирішили одружитись. Звичайно, Ольга хотіла жити окремо після весілля, але моя мама все запрошувала нас жити у село. Тоді у мене як такого великого заробітку не було, тому на деякий час, я все ж запропонував коханій жити у моєї мами. Це мало бути тимчасово.

Минали роки, мене підвищили у кар’єрі, почав нормально заробляти, Ольга завагітніла і потрібно було все ж починати життя окремо від мами. Я знав, що їй це не сподобається, тому в таємниці від усіх почав шукати квартиру.

Мій старший брат як раз здавав квартиру у столиці і я вирішив, що це чудовий шанс, щоб поїхати якомога далі від цього села. Тим більше, що я міг працювати у будь-якому місті, бо моя компанія є великою.

І ось настав цей день, я купив білети нам та вночі зібрав речі, а під ранок мама вже дізналась, що ми їдемо, ви б бачили який вона влаштувала концерт, плакала, благала на колінах не їхати, але я не міг по-іншому.

Оцініть статтю
Моя мама не хоче залишатись одна і тримає мене біля себе все життя