Мій тато відмовився переписати будинок на своїх молодших синів, бо вони не заслуговують на це

Мій тато вже геть старий, йому 84 роки. Живе він сам у маленькому селі біля нашого міста. Також я маю двох молодших братів, але спільної мови з ними я не можу знайти, адже мене не було тут коли вони росли.

У нас велика різниця у віці, а мої брати двійнята, тому все життя вони разом. Коли вони були малі, я поїхав закордон на заробітки, щоб забезпечити своє майбутнє, повернувся вже через 5 років. Брати вже були дорослі, вступали в університет, тому вирішив їм оплатити навчання та купити невеличку квартиру, щоб на татовій шиї не сиділи.

Собі ж я відкрив невеличкий бізнес та теж придбав житло. Пропри те, що я намагався відновити спілкування з братами, купуючи подарунки та допомагаючи, вони були налаштовані проти мене.

І ось зараз наш тато залишився зовсім один, він телефонує мені постійно і просить приїхати, бо йому дуже самотньо. Я пропонував переїхати до мене, але йому у селі краще, свіже повітря й все таке.

Тому був змушений майже кожного дня приїздити та проводити час зі стареньким. Тоді я телефонував своїм братам, щоб вони також не забували про нього, але мене ніхто не слухав. Приїжджали вони лише на свята і то не завжди.

І ось тато мені сказав, що свій будинок перепише тільки на мене. Звичайно я не розумів, чому на інших братів він йог не оформив, адже мені не потрібно, я живу в достатку. Але татове рішення не можна було змінити.

Коли мої брати про це дізнались, то одразу ж приїхали з претензіями. Мовляв, в мене вже й так все є, а вони живуть в маленькій квартирці. Тоді тато відповів, що на них переписав його старий Жигуль, бо, за його словами, це все на що вони заслуговують!

Так, можливо він й правий, адже молодші сини зовсім йому не допомагають. Але все ж вважаю, що так не правильно, тому можливо я відмовлюсь від спадщини, попри ненависть братів до мене.  А ви що думаєте?

Оцініть статтю
Мій тато відмовився переписати будинок на своїх молодших синів, бо вони не заслуговують на це