Мій чоловік фліртує з іншими жінками

Я одружена уже 9 років. З моїм чоловіком Артуром у нас двоє дітей: старша дочка від мого першого шлюбу і наш спільний син. Усі роки ми жили у злагоді та дуже щасливі. Мій перший чоловік був тираном, тому познайомившись з Артуром, у мене наче відлягло, я змогла жити нормальним життям і нічого не боятися. Але зовсім нещодавно почався якийсь жах у сім‘ї.

У нас була важлива дата наших відносин і я вирішила зробити сюрприз й запросила коханого у ресторан. Зайшовши туди він був шокований, але я якось не звернула уваги наскільки. Ми сіли за стіл і переглядали меню. Коли до нас підійшла офіціантка взяти замовлення, то поглянула на чоловіка і спитала: «Максиме, вам як завжди?». Я не знала, що відбувається, бо звати його не так, а він відповів, що не треба. Я ж запитала у нього про це. Але Артур сказав, що це напевно якась помилка.

Тоді я пропустила цю ситуацію, але вже через тиждень знайшла якийсь незнайомий смартфон під матрацом нашого ліжка. Очевидно, що це був телефон чоловіка, тому що там був пароль такий же, як і на основному його телефоні. Коли я переглянула усе, що там було, то все зрозуміла.

Можливо Артуру не вистачало моєї уваги, тому що там він прикидався Максимом і знайомився на різних сайтах із жінками. Звичайно потім я все розпитала його. Артур сказав, що у нього ні з ким нічого не було, максимум зустріч у тому ресторані, але клявся, що любить мене і щоб я нікуди не йшла, бо любить також мою дочку і нашого сина. Я ж не вірила йому, бо усі ці листування, флірт з іншими мене дуже образив. І тепер зовсім не знаю, що робити, за ці останні дні, він ходить і кожну секунду просить вибачення, дарує подарунки, благає не розлучатись, викинув навіть той телефон, а я боюсь, що потім він по-справжньому зрадить мене, а може й вже так зробив, я ж не знаю. Що робити у такій ситуації? Флірт – це зрада? Невже я не заслуговую бути справді щасливою?

Оцініть статтю
Мій чоловік фліртує з іншими жінками