Колега, яка відкрилась для мене з нової сторони та стала більше ніж просто знайома

У мене є на роботі є колега Олена, з якою, до недавнього часу, ми рідко спілкувались. Вона завжди була мовчазною і скромною, це було дивно, адже дівчина мала красиву зовнішність. У колективі багато що про неї говорили і поганого, і хорошого, але я ніколи не вірив чуткам, адже це неправильно.

І ось одного разу після роботи ми з нею залишились працювати над проєктом. І тоді ця жінка відкрилась для мене з іншої сторони. Виявилось, що подруг у неї не було, тому й «пролити» душу не було кому. Ось тоді вона й мене розповіла свою історію.

Три роки тому у неї був чоловік, вона його дуже любила, у шлюбі народилось двоє дітей. Все було наче добре, в сім’ї панувала ідилія. Але одного разу, коли Олена поверталась додому, побачила непритомного чоловіка. Жінка одразу зателефонувала у швидку. Там лікарі сказали, що він випив дуже багато різних препаратів і це схоже на самоgубство.

Але Олена не хотіла у це вірити, адже у них в сім’ї усе було добре, всі були ніби щасливі. Тоді жінка впала в депресію. За дітьми взагалі не могла доглядати, тому віддала їх мамі. Але згодом вона зрозуміла, що так не можна і вирішила почати все спочатку, переїхала в інше місто та надіялась на краще.

Після такої вечірньої розмови Олена стала мені значно ближчою. Не знаю чому, але раптово у мене до неї появились почуття. Я вже один багато років, тому що пережив важке розлучення. Тому як ніхто розумів як не легко жити Олені.

Хочу запросити її на побачення. Надіюсь вона буде не проти, і ми разом почнемо будувати нову щасливу сім’ю, яка буде дуже міцною та пройде усі негаразди. Тримайте за мене кулачки!

Оцініть статтю
Колега, яка відкрилась для мене з нової сторони та стала більше ніж просто знайома