Дружина-шопоголік, яка не думає про наслідки

Річ у тому, що батьки моєї дівчини зовсім не економні. Навіть не маючи великого заробітку, вони завжди купували різну дорогу техніку, якою зовсім не користувались. У них вдома було безліч різного мотлоху, що колись купили за акційною ціною. Чесно мені було все одно на це, але коли моя дівчина почала витрачати гроші на різні телемагазини та на аксесуари з Китаю, я трохи насторожився.

Вона сама мала свої гроші, тому у мене просила щось дуже рідко. Але останнім часом у дома почали губитися мої збереження. Я ж думав, що забуваю, на що витрачаю, адже не було великих трат. Але коли у мене зникло декілька тисяч, розповів про це дівчині. Вона звичайно спочатку говорила, що не знає де ці гроші, але через декілька днів нам подзвонив кур‘єр. Вже тоді вона зізналась, що витратила ці кошти на нову брендову сумку, мовляв, на неї була дуже велика знижка, тому і взяла.

Я не хотів сваритись, але пояснив, що ці гроші були на оплату оренди, а зараз нам немає чим платити за неї. Дівчина довго вибачалась і просила не карати її за цей вчинок, сказала, що знайде десь кошти. Я ж запропонував їй перебрати речі й викинути всякий мотлох. А його у нас вистачало. Навіть купили ще одну шафу, бо жіночий одяг не було де зберігати, але й зараз там місця мало.

Я знав, що їй це буде важко, тому ми разом все перебрали. Моя дівчина не хотіла продавати нічого, бо усі речі, мовляв, були для неї дорогими, хоча їх навіть не носила ні разу. Загалом, я все ж вмовив, і половину цієї шафи ми виставили на продаж в Інтернет.

Речі були майже нові, тому через тижні два ми все продали. Грошей вистачило, щоб оплатити оренду, ще й на продукти залишилось. І одного дня мені запропонували поїхати в інше місто від нашої фірми, оплата була дуже хорошою, я й погодився. Скоро було день народження у коханої, тому хотів назбирати кошти на новий телефон їй, і вона це знала.

Частина у нас вже була, лежала вдома, її ніхто не чіпав, адже знали, що це на подарунок. Тому я не переживав, що ще й ці гроші вона витратить. Але повернувшись із тижневої поїздки, моя дівчина була вся у сльозах. Я був здивований і одразу розпитував, що сталось. Тоді вона почала дуже сильно вибачатись.

Заспокоївши її, дізнався, що в Інтернеті дівчина наткнулась на рекламу, де знижка 50% на цей телефон. Звичайно побачивши мрію, не змогла встояти, тому і перейшла за посиланням. Все виглядало досить гарно, тому вона вирішила його купити й зробити мені сюрприз, ніби вона така молодець, що зекономила. Тої суми не вистачало, тому взяла мікрозайм, адже знала, що я повернусь із заробітком. І коли перерахувала на карту гроші за телефон, то її просто скрізь заблокували й виявилось, що це були шахраї.

Чесно, тоді я не був здивований, але зараз навіть не знаю, що робити, добре, що поїхав у відрядження, цих коштів вистачить, щоб і за квартиру заплатити, й щоб той займ закрити. А для моєї дівчини надіюсь це буде уроком!

Оцініть статтю
Дружина-шопоголік, яка не думає про наслідки