Дівчина не прийшла на побачення, через батька, який її дуже сильно контролює

Нещодавно я познайомився з чудової дівчиною, на ім’я Вероніка. Я закохався у неї з першого погляду. Вона, так само як і я, вчиться на четвертому курсі університету, щоправда, на іншій спеціальності.

Через тиждень після знайомства вирішив запросити її на побачення, надіявся, що почуття цієї дівчини є взаємними. І що ви думаєте, вона все ж погодилась і сказала, що я також викликаю в неї такі ж почуття. Тоді я був на сьомому небі від щастя, адже Вероніка була дівчиною моєї мрії.

Ми домовились зустріти о восьмій вечора біля кафе. Я красиво вдягнувся, купив квіти та за десять хвилин прийшов на місце призначення. Чекав біля того кафе годину, але її так і не дочекався. На дзвінки не відповідала, на повідомлення також. Я не знав у чому причина і подумав, що вона так спеціально зробила, адже я не дуже красивий хлопець, а у Вероніки напевне соті прихильників, гарніших за мене.

І ось наступного дня, коли я прийшов в університет, до мене підбігає Вероніка. Тоді я був на неї злий та зовсім не хотів говорити, але все ж не зміг встояти перед її чарівними очима, тому довелось все вислухати. І, як виявилось, вона розповіла, що має дуже суворого тата, він часто не відпускає гуляти із хлопцями ввечері, бо дуже переживає. До того ж він забрав телефон, ось чому не міг з нею ніяк зв’язатись.

Після цієї розповіді у мене ніби камінь з плеча впав, але було все ж прикро, якщо його тато буде забороняти їй бачитись зі мною. Виявляється, вони живуть у двох. Мами Вероніки не стало декілька років тому, вона загинула у якомусь неприємному інциденті, після цього тато і почав так сильно контролювати свою дочку, щоб з нею нічого поганого не сталось.

Я розумів її батька, але все одно хотів бути з Веронікою. Тому я й запропонував їй, прийти до них додому та познайомитись, так батько не буде переживати та надалі можливо буде довіряти мені свою дочку. Не знаю чому, але все ж дівчина мрії погодилась на таке «сімейне» побачення.

Тепер мені залишається тільки надіятись на краще. Я й навіть не думав, що на світі залишитись такі турботливі татусі, зазвичай навпаки мами намагаються до кінця життя опікати своє чадо, а тут все навпаки. Побажайте мені вдачі!

Оцініть статтю
Дівчина не прийшла на побачення, через батька, який її дуже сильно контролює