Чоловік мав іншу сім‘ю за моєю спиною

Я зі своїм чоловіком одружена вже багато років. Познайомились ми після закінчення університету, працюючи в одній рекламній компанії. Мене взяли стажуватися, а Максим там уже довго працював. Я закохалась у нього із першого погляду. Це було моє перше кохання і перші серйозні стосунки.

Через рік ми одружились і батьки мого чоловіка подарували нам маленьку однокімнатну квартиру. Спочатку було все чудово. Але згодом компанія, на якій ми двоє працювати, збанкрутилась, тому було звільнено усіх працівників.

У батьків Максима був власний бізнес, тому вони з радістю прийняли нас на роботу. Було не легко, але ми справлялись, будні перетворились на рутину, але усе це знову закінчилось провалом. Вийшли ми з цієї справи з великими боргами. Ось тоді й почалась чорна смуга.

Чоловік знайшов якусь роботу, але зарплатні вистачало тільки на все необхідне, про відпочинок ми могли забути, я ніяк не могла знайти якусь вакансію і мусила піти працювати у клінінгову компанію. Так пройшло багато років.

Відносини із чоловіком потрохи згасали. У нас були різні графіки й бачились ми дуже рідко, адже потрібно було якось віддати борги. Але одного дня мені дзвонить свекруха і питає, де гроші, які ми обіцяли скинути цього місяця. Я не знала, що відповісти, адже Максим мав відправити їх, там була і моя частина.

Подзвонивши до чоловіка, він сказав, що просто забігався з роботою і відправить на тижні. Не на довго я заспокоїлась. Наступного дня у мене був вихідний, прокинувшись досить рано вже нікого у квартирі не було. Я вирішила прибрати, як завжди роблю на вихідних. Яке було моє здивування коли під подушкою чоловіка я знайшла адресу і час. Це було досить дивно, не знала що й думати. Але вирішила також прийти туди у назначену годину.

Це був парк, підійшовши до фонтанів, побачила приголомшливу картину: мій чоловік з величезним букетом квітів підійшов до жінки з дитиною і поцілував її, а хлопчика взяв на руки й дав морозиво. Тоді я заплакала.

Дочекавшись ввечері Максима, все йому розповіла. Він не очікував такого, але одразу розповів, що це його перше кохання і декілька років тому вони випадково зустрілись, а згодом вона завагітніла. Я стояла і не могла зрозуміти, що усі ці роки у мене за спиною таке відбувалось. Потім виявилось, що ті гроші, які він мав скидати, щоб оплатити борги, він усе витрачав на свою нову сім‘ю.

Після цього всього ми більше ніколи не бачились, квартиру він залишив мені, єдине, що втішає!

Оцініть статтю
Чоловік мав іншу сім‘ю за моєю спиною