Брати не змогли поділити подаровану квартиру

У Олега Анатолійовича із дружиною було два сини. Вони росли та жили щасливою сім‘єю. Згодом сталось горе і мами хлопчиків не стало, коли вони були підлітками. Її чоловік впав у відчай, але розумів, що тепер потрібно жити для синів. Вони завжди допомагали татові, машину залагодити, дома допомогти, прибрати, їжу приготувати. У сім‘ї була ідилія.

Олег Анатолійович хотів синам квартиру купити, на дві у нього грошей не було. Тому вирішив продати це, у якому вони живуть, трикімнатне житло та розміняти на дві однокімнатні, бо йому на старості років багато й не потрібно, а так і у них буде квартира і у нього. Оформив ці дві квартири на себе. Сини були дружні, тому чоловік думав, що поки будуть вчитись в університеті, будуть жити разом. Вони були раді такій новині й залюбки зголосились допомогти із ремонтом.

Через рік, обидва вступили до вищих закладів: молодший у коледж, а старший до університету. Переїхали до тої квартири й жили спокійно, допомагали одне одному. Олег Анатолійович був радий, що зміг дати хоч якесь майбутнє дітям. Навчання в обох синів було платним, тому ще після народження дітей подружжя відкладало кошти на це.

Хлопці дорослішали, старший пішов на роботу, а молодший все дівчат водив, коли брата вдома не було. Згодом через це у них почались сварки. Кожен день були якісь скандали. Батькові це геть не подобалось, коли вони телефонували й жалілись одне на одного. Звичайно він хотів би купити дві квартири, але грошей геть не вистачить, а кредит не дадуть, адже заробіток чоловіка – це тільки воєнна пенсія.

Тоді батько парадив молодшому синові піти на роботу, у нього був знайомий, який зміг запропонувати хорошу вакансію. Але навіть після своєї роботи, він водив додому різних дівчат. Тоді старшому братові увірвався терпець, розуміючи складну фінансову ситуацію, запропонував, щоб молодший брат переїхав на орендовану квартиру, а він буде платити йому щомісячно, щоб той на власну квартиру зміг назбирати.

Тоді усі дійшли компромісу, брати роз‘їхались, проблем стало набагато менше, але так тривало лише рік. За цей час старший знайшов собі хорошу дівчину і вони жили вдвох на квартирі. Згодом до них завітав молодший брат із валізами та вагітною жінкою та заявив, що буде жити тут, адже це також його квартира! Тоді усі були шоковані. А Олег Анатолійович зовсім не знає, що йому з цим всім робити, адже стільки людей в однокімнатній квартирі не зможуть жити.

Оцініть статтю
Брати не змогли поділити подаровану квартиру